Følg os på fblogo face​book

Vi udfører alle opgaver - Store som små

Erfarent team

✓ Medlem af Byg Garanti

Fleksible og ansvarsbevidste

Elementmontage: Montering af betonelementer

Hos MTJ Industriservice tilbyder vi professionel montering af betonelementer i høj kvalitet og med sikkerheden i top for kunder i Viborg, Herning, Holstebro og omegn. Alle vores medarbejdere er inde i tingene og ved, hvad der skal til for at udføre elementmontage hurtigt, effektivt - og til tiden.

Vi er specialister i elementmontage

Med mange års erfaring fra betonelementmontage-opgaver kalder vi os nu specialister i elementmontage. Vi har arbejdet med alt fra små private opgaver til større anlægsopgaver. 

Vi har desuden arbejdet med forskellige materialer og ved, hvordan de skal håndteres for det bedste resultat.

Elementmontage betragtes som farligt arbejde, og derfor har sikkerhed højeste prioritet i vores virksomhed. Vi er desuden medlem af Dansk Byggeri og overholder alle gældende regler omkring sikkerhed. 


Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi lægger stor vægt på at udføre enhver opgave hurtigt, effektivt og til den aftalte tid og pris. Ønsker du at høre mere om vores priser på elementmontage eller et uforpligtende tilbud på opgaven, er du velkommen til at kontakte os.


Du kan enten ringe til os på telefon 97 44 88 10, men du kan også skrive til vores e-mail mtj@mtj-as.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Firmanavn & CVR​

MTJ Industriservice A/S

Hailkjærvej 3, 7830 Vinderup

CVR: ​33059574

Kontakt os

Tlf.: 97 44 88 10

E-mail: mtj@mtj-as.dk